Effekten av ecdysteron i kosmetikk

Ecdysteron er utvunnet fra Cyanotis arachnoidea CBClarke. Det er bevist ved forskning og test atecdysteronkan fremme deling og vekst av hudceller, fremme metabolisme, og forbedre syntesen av kollagen, mens det brukes som en naturlig kosmetisk ingrediens, med hovedeffekten av å gjøre huden mer fleksibel, rik og delikat. La oss ta en titt på effekten av ecdysteron i kosmetikk.

ecdysteron

Effekten av ecdysteron i kosmetikk: ecdyson har en god effekt på regresjonen av kloasmapigmentering i ansiktet, traumatiske makulære fregner og akne; Ecdysteron er et lovende kosmetisk tilsetningsstoff for vegetabilsk hudpleie, som kan flate ut senile dype hudlesjoner, eliminere enkel pityriasis, lette ansiktsrynker, og gjør normal hud mer fuktig og skinnende. Det er et effektivt stoff som kan forbedre cellemetabolisme og aktivering, og har gode funksjoner for peeling, flekkfjerning og bleking.Ansiktskloasma, traumatisk svart flekk, fregner, melanose, etc. har en god reparasjonseffekt, og har også en betydelig effekt på akne.

Høy renhetecdysteronraffinert ved spesiell prosess brukes i kosmetikk. Produktspesifikasjonen er HPLC 98% (høyytelses væskekromatografi), og doseringen er 0,1 ~ 0,35%. I kosmetikkindustrien kan den påføres ansiktskrem, essens, sminke vann, etc.

Merk: Den potensielle effekten og applikasjonene introdusert i denne artikkelen er alle fra publisert litteratur.

Utvidet lesing:Hande har mange års erfaring innen planteutvinning. Den kan tilpasses etter kundens behov, kort syklus og rask leveringssyklus. Den har levert omfattende produkttjenester for mange kunder for å møte deres ulike behov og sikre kvaliteten på produktlevering. gir høy kvalitetEcdysteron(Cyanotis Arachnoidea). Velkommen til å kontakte oss på 18187887160(WhatsApp-nummer).


Innleggstid: 20. oktober 2022