Rollen til ursolsyre i kosmetikk

Hva er ursolsyre?Ursolsyre er en naturlig organisk forbindelse ekstrahert fra planten rosmarin.Ursolsyrehar ikke bare antiinflammatoriske, beroligende, antibakterielle og andre medisinske effekter, men har også åpenbar antioksidanteffekt.Derfor, som et råmateriale, er ursolsyre mye brukt i hudpleieprodukter, med blekende og antialdringseffekter.La oss ta en titt på rollen til ursolsyre i kosmetikk.
Ursolsyre
Rollen tilursolsyreinnen kosmetikk:
1. Ursolsyre har anti-inflammatoriske, antimikrobielle, antibakterielle og anti-soppegenskaper, som ikke bare kan forhindre vekst av bakterier og sopp i hud- og hudpleieprodukter, men også hjelpe sårheling.
2. Ursolsyre kan effektivt bleke og fjerne flekker på huden, falme gradvis, og har god kompatibilitet med ulike komponenter av kosmetikk, noe som bidrar til å realisere bleking, fjerning av fregner, fuktighetsgivende, mykgjørende, rynkefjerning og anti-inflammatoriske effekter .
Ursolsyre spiller hovedsakelig rollen som anti-inflammatorisk, bleking og fjerning av fregner på huden.Ursolsyre kan fremme hudcelleregenerering, anti-aldring, bleking og så videre.Vanligvis kan ursolsyre også legges til hudpleieprodukter som en antioksidant og balsam.Fordi det har gode stabilitetsegenskaper, blir det ofte satt inn i forsknings- og utviklingsprosessen for krydder og essens for å holde de tilsvarende komponentene i forskjellige krydder og essenser i en stabil tilstand.I tillegg har hudpleieprodukter som inneholder ursolsyre ofte gode fuktighetsgivende og fuktighetsgivende effekter.

Utvidet lesing:Yunnan hande Biotechnology Co.,Ltd.har mange års erfaring med planteutvinning.Den kan tilpasses etter kundenes behov.Den har en kort syklus og rask leveringssyklus.Den har levert omfattende produkttjenester for mange kunder for å møte deres forskjellige behov og sikre kvaliteten på produktlevering.Hande gir høy kvalitetursolsyre.Velkommen til å kontakte oss på 18187887160 (WhatsApp-nummer).


Innleggstid: 27. juli 2022